19. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Pančevo Sport Vesti

Sanja Marić šampionka otvorenog prvenstva Beograda u atletici

FOTO: rtvPančevo

Danas je u Beogradu je održano otvoreno prvenstvo Beograda u atletici u kategoriji mladjih juniorki – U18.

Organizator takmičenja je bio Atletski savez Beograda a takmičenje je održano na atletskom stadionu Vojne Akademije.

Sanja Marić atletičarka AK Tamiš Pančevo nastupila je u svojoj rezervnoj (perspektivnoj ) disciplini 800 m i ostvarila sjajan rezultat od 2:18,21 osvojivši zlatnu medalju i titulu šampionke otvorenog prvenstva Beograda u atletici.Vrlo bitam detalj koji treba spomenuti je da je Sanja ubedljivo najmladja takmicarka i nastupila je sa skoro 4 godine starijim atletičarkama.

Sanja je ubedljivo vodlila celu trku od početka do samog kraja i sa velikom prednošću u odnosu na druge  atletičarke je prva prošla kroz cilj. Obzirom da Sanja  nije trenirala 42 dana u toku vanrednog stanja i imala je samo mesec dana za pripremu , rezultat koji je ostvarila u Beogradu je odličan, iznad oćekivanja.

Otvorenim prvenstvom Beograda u atletici otpočela je atletska sezona na otvorenom, takmičenje je bilo veoma masovno, sa više stotina učesnika/ca.

Atletska sezona na otvorenom se nastavlja sledeće nedelje, Prvenstvom Vojvodine u kategoriji pionira , kao i otvorenim prvenstvom Beograda u kategoriji starijih juniorki.

Related posts

Red vožnje autobusa ATP-a

Katarina Popović

Ministar Vulin: Srpski narod pamti i čuva u sećanju svoje junake

Jasmina Petkovic

Vrščani zasadili prvih 1000 stabala za veću zaštitu od vetra

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija