21. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Parović: Obnova ekonomije počinje od „antimafijaškog zakona“

Lider Narodnog slobodarskog pokreta (NSP) Miroslav Parović, stranke koja na predstojeće izbore izlazi u koaliciji Narodni blok, rekao je da je potrebno doneti „antimafijaški zakon“ kojim bi se, kako je naveo, izvršio udar na stečen kapital onih koji su ga stekli na nedozvoljen način.

„Svaka priča o obnovi srpske ekonomije mora početi donošenjem “antimafijaškog zakona’, naveo je Parović i dodao da takav zakon mora da ima ključnu odrednicu – oduzimanje nelegalno stečene imovine, prenosi informativna služba Narodnog bloka.

Parović je, kako je saopšteno, rekao da se mafija uvukla u sve struktrure društva i napominje da bi se primenom zakona već u prvoj godini u budžet Srbije upumpalo više od milijardu evra.

To bi, navodi, bilo iskorišćeno za pomoć privredi.“Jedino uvođenjem reda i iskorenjivanjem mafije možemo pričati o zdravom ekonomskom sistemu Srbije“, zaključio je Parović.

Koaliciju Narodni blok čine Nova Srbija Velimira Ilića, NSP Miroslava Parovića, a pored Ilića, jedan od nosilaca njihove izborne liste je general Momir Stojanović, nekada načelnik Vojnobezbednosne agencije.

Related posts

Kostreš: Podrška svim antifašistima širom sveta

Nikoleta Dragaš

Pastor:Cilj da Mađari budu tamo gde se donose odluke

Katarina Popović

Vučić: Ne boje se oni korone nego izbora

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija