10. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Novi kontejneri u Pančevu

Javno-komunalno preduzeće „Higijena“ nastavlja sa akcijom koju je započela pre uvođenja vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije. U toku je zamena kontejnera u Pančevu, uskoro kreće odnošenje kabastog otpada, ali i redovno uklanjanje divljih deponija gde ih ima.

U toku je zamena starih , dotrajalih i uništenih kontejnera na teritoriji našeg grada zamenom novih. Pored zamene postojećih kontejnera na osnovu plana koji je Higijena pravila tokom prošle godine trenutno se na određenim mestima menja i povećava broj kontejnera.

“Javno-komunalno preduzeće „Higijena“ će tokom 2020. godine nabaviti 500 novih kontejnera, a plan za iduće četiri godine je da nabavimo 4.000 novih kontejnera i zamenimo sve dotrajale kontejnere koji su trenutno na ulici.Ovom prilikom želeo bih da apelujem na naše sugrađane da pravilno odlažu otpad u posude koje ćemo mi danas i u narednom periodu postaviti. Prvenstveno bih apelovao da se građevinski otpad odnosno šut ne odlaže unutar posuda, jer to dovodi do njihovog oštećenja i uništavanja, a samim tim i narušavanja našeg sistema” rekao je Aleksandar Stevanović, direktor JKP “Higijena”

Pančevo će u narednom periodu dobiti nove kontejnere na svim lokacijama kako bi grad bio još lepši i čistiji

“Nekoliko desetina kontejnera stavićemo na različite lokacije u Pančevu. Želimo da održimo ova nivo čistoće, i da bude Pančevo još čistije. Sve dotrajale kontejnere zamenićemo novim i to je posao koji ćemo raidti u narednom periodu. Takođe vodićemo računa i o mestima gde se prave divlje deponije” dodao je Stevanović.

U narednom periodu pančevačka Higijena kreće i sa odnošenjem kabastog otpada.Naša stalna akcija kreće uskoro. Odnosićemo kabasti otpad po našem planu. Građani će biti redovno obavešteni putem medija, ali i portala pančevačke Higijene

Related posts

Andrea Stojadinov osvojila je bronzanu medalju na džudo turniru u Mađarskoj

Zorana Stekovic

Ben i Vukanović rešili derbi, Partizanu visi Evropa!

Mica Milakov

U Južnobanatskom okrugu 219 obolelih od Covid-19

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija