17. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Srbija Vesti

Predsednik Vučić u Loznici otvorio obnovljeni deo bolnice i fabriku

FOTO: Tanjug

Ako privreda krene, pre kraja godine moguće je još jedno povećanje plata za zdravstvene radnike, rekao je danas u Loznici predsednik Aleksandar Vučić.

Vučić je rekao da plate medicinskih radnika moraju biti veće, kao i da su posle epidemije korona virusa svi shvatili značaj zdravstvenog sistema.

Vučić: Skener za lozničku bolnicu u septembru

Predsednik Aleksandar Vučić, danas je tokom obilaska Opšte bolnice u Loznici, rekao da će novi sekener u tu zdravstvenu ustanovu stići do kraja sepmtebra.

Za novi skener, predsednika su zamolili zdravstveni radnici Opšte bolnice u Loznici, sa kojima je razgovarao tokom današnjeg obilasta te ustanove.

Vučić:U fabrici Adient u Loznici posao za 1.500 ljudi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas u Loznici fabriku američke kompanije Adient u Loznici i najavio da će tu biti zaposleno 1.500 ljudi.

Vučić je tokom obilaska fabrike rekao da je već zaposleno 838 ljudi, kao i da će radnici imati najbolje uslove za rad i odmor u okviru fabrike, koja ima i trening centar.

Vučić: Kada bi se rađalo 1.000 dece u Loznici…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić konstatovao je danas, tokom posete Loznici, da se u tom gradu rodi oko 700 dece godišnje, te izrazio očekivanje da će se demografska slika u Loznaci dodatno popraviti.

“Kada bismo mogli nekako do 1.000 (dece) da dođemo…”, prokomentarisao je predsednik.

Vučić u Loznici otvorio obnovljeni deo bolnice

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas rekonstuirana odeljenja Opšte bolnice u Loznici i najavio da će radovi na rekonstrukciji svih objekata biti gotovi do kraja sledeće godine.

Vrednost radova na rekonstrukciji tri odeljenja, Grudnog, Internog i Neuropsihijatrije je nešto više od 400 miliona dinara, a novac je obezbedila vlada preko Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, dok je sa 30 miliona dinara izrada projektne dokumentacije finansirana iz gradske kase.

Vučić:Nisu izbori samo u Srbiji...

Predsednik Aleksandar Vučić primetio je danas da su događaji demantovali deo srpske opozicije koji je optuživao vlast da jedina organzuje izbore, aiko pandemija korona virusa nije okončana.

Na konstataciju novinara da na izbore “idu” Poljska, Hrvatska, Severna Makedonija, a da je, primera radi, lider Dveri Boško Obradović tvrdio da u Poljskoj neće biti izbora, Vučić je rekao da su u Poljskoj izbori na Vidovdan, a 1. jula su u Rusiji, koja je, inače, u mnogo komplikovanijoj kovid situaciji nego Srbija.

Vučić:Rusija prijateljska zemlja, to niko ne može da menja

Rusija je nama izrazito prijateljska zemlja i to ne može da promeni niko od neodgovornih političara iz Srbije, niti bilo ko drugi, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, povodom mogućeg imenovanja na važnu poziciju Jevgenija Primakova, inače bliskog delu opozicije oko Saveza za Srbiju.

Vučić je tako odgovorio na pitanje kako vidi to imenovanje, kakvu poruku Rusija time šalje i kako bi reagovala ako bi Beograd, po nekoj paraleli, imenovao, na primer, Bojana Kostreša za šefa kancelarije za saradnju sa Moskvom.

Izvor: Tanjug

Related posts

Di Majo: Zahvalnost od srca celom narodu Srbije

Zorana Stekovic

Predsednik Vućić u kampanji “Budućnost Srbije” obišao Raški okrug

Nikola Toadjer

Najmlađi Vrščani na odmoru u Bačkoj Palanci

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija