17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Vuletić: Đilas stoji iza programa o izborima na luksemburškoj televiziji

Generalni sekretar Pokreta socijalista (PS) Predrag Vuletić izjavio je  da iza programa o izborima u Srbiji na, kako kaže, televiziji sa sedištem u Luksemburgu (TV N1), stoji predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas.

U saopštenju dostavljenom medijima, on je naveo da ta televizija, u nedostatku relevatnih sagovornika, poziva takozvane novinare i analitičare, a da su meta uvek predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar odbrane u predsednik PS Aleksandar Vulin.

“Počinje da liči na takmičenje ko će dalje i jače pljunuti po Srbiji, njenom narodu i predsedniku. Iza svega stoji Dragan Ðilas, neko ko se bojkotom izbora sakriva iza nesposobnosti da makar malo uloži truda i napiše bilo kakav politički program s kojim bi izašao na izbore”, navodi Vuletić.

Prema njegovim rečima, Ðilas je taj koji odlučuje i poručuje na “frekfenciji luksemburške televizije” ko je prava, a ko lažna opozicija i ko sme, a ko ne sme da se bavi politikom.

“U slobodnoj, demokratskoj zemlji kakva je Srbija, ovakvi autokratski potezi su uvek osuđeni na propast. Svesni smo da njihove priče više niko ne sluša, ali smo, kao borbena levica, uvek spremni da im izađemo na crtu i suprostavimo se njihovim lažima”, rekao je Vuletić.

On dodaje da PS u opoziciji okupljenoj oko Ðilasa ne prepoznaje političare koji su spremni da ulože trud i napor za svoj narod i zemlju i zbog toga će, kako kaže, uvek reagovati na njihove “sramotne izjave”.

“Sa svojim predsednikom Aleksandrom Vulinom i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, radimo i radićemo da naša zemlja uvek bude ponosna i jaka”, zaključio je Vuletić.

Related posts

RIK proglasila listu Narodnog bloka Velimira Ilića

Katarina Popović

Kostreš: Podrška svim antifašistima širom sveta

Nikoleta Dragaš

Parović: Obnova ekonomije počinje od „antimafijaškog zakona“

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija