12. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Stamatović: Prenećemo pozitivna iskustva na celu Srbiju

Predsednik Zdrave Srbije i nosilac liste “Zdrava Srbija – Bolja Srbija“ Milan Stamatović kaže da je njihov plan da sva dosadašnja iskustva i rezultate iz Čajetine i Topole prenesu i na celu Srbiju.

On je rekao da predstavnici Zdrave Srbije i Bolje Srbije znaju koji su to problemi opština, Šumadije, Zapadne, Istočne i Južne Srbije, Srema, Bačke i Banata, Kosova i Metohije jer ih, navodi, i sami svakog dana vide i rešavaju.

„Zato smo sigurni da i našu državu možemo da uredimo, kao što smo opštine koje vodimo“, kaže Stamatović.

Kako je saopštila Zdrava Srbija, Stamatović je naveo da će sve što su predstavnici te izborne liste radili na lokalnom nivou, sva dosadašnja iskustva i pozitivne rezultate iz Čajetine i Topole preneti i na celu Srbiju.

Kako je rekao, zahvaljujući ozbiljnom i odgovornom radu, opština Čajetina postala je jedna od najbogatijih lokalnih samouprava u Srbiji i među retkim opštinama u kojoj nema nezaposlenosti i ““bele kuge““, dok je Topola od male šumadijske varošice, sada poželjna sredina za život i rad, i šumadijska Toskana.

„Nama su potrebni odgovorni ljudi koji će da ulažu u struku i znanje, i koji će da rade u opštem interesu, zanemarujući svoje lične interese. Ostali smo dosledni onome zašto su nas građani birali i naš zadatak je da radimo za njih i da im pomažemo, a ne da oni budu u našoj službi“, zaključio je Stamatović.

Related posts

Lazar Gojković, nosilac liste SNS u Valjevu: Ovaj grad će postati lider razvoja zemlje

Nikola Toadjer

Jovanović: Srbija suviše centralizovana

Katarina Popović

Svoje poverenje u SNS građani pokazali na izborima

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija