17. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Izbori

POKS:Svim ratnim veteranima dati borački dodatak

Koalicija ZA KRALJEVINU SRBIJU, koju čini Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), Monarhistički front NJKV Princa Vladimira Karađorđevića i Srpski pokret monarhista posetila je Kraljevo gde je sa meštanima i lokalnim predstavnicima stranke razgovarala o poboljšanju položaja ratnih veterana.

– Mi koji smo učestvovali u ratu najbolje znamo kakvo je to zlo i zato najviše umemo da cenimo mir. Čuvaćemo mir ove zemlje, ali ćemo nagraditi one koji su ratovali za našu slobodu. Svim borcima ćemo dati borački dodatak. Njih ne treba da posmatramo kao socijalne slučajeve, nego da im ova zemlja omogući pristojan život,  da zarade svoju platu i imaju dobre penzije – poručio je član Glavnog odbora POKS, ratni veteran, Vuk Stanić.

Koalicija ZA KRALJEVINU SRBIJU podseća da je POKS već pokretao inicijative za donošenje zakona koji propisuje dodeljivanje nacionionalnih penzija, ali i druge benefite za ratne veterane i njihove porodice.

Related posts

Za Kraljevinu Srbiju: Sprečiti naseljavanje migranata

Nikoleta Dragaš

Počelo štampanje glasačkih listića za pokrajinske izbore

Branislava Grčić

Predsednik Srbije ispunio svoju građansku dužnost – Vučić glasao na Novom Beogradu

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija