23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Gradonačelnik ugostio pančevačke učesnice festivala “Srbija u ritmu Evrope”

FOTO: rtvPancevo.rs

Pančevo ove godine po drugi put učestvuje sa svojim predstavnicima na festivalu muzike za decu “Srbija u ritmu Evrope”. Gradonačelnik Pančeva organizovao je prijem za tri devojčice koje će biti predstavnice našeg grada na ovom takmičenju, na kojem će predstavljati Nemačku.

Gledaoci će moći da prate takmičenje “Srbija u ritmu Evrope” na kome će se pojaviti deca grada Pančeva. Ovaj jedini dečji ekranizovani muzički festival u Srbiji će biti bogatiji i za osmehe dece grada Pančeva. Finalno takmičenje će se ove godine održati u Vranju, krajem juna.

Deca Pančeva zvanično će nastupati i pevati na nemačkom jeziku, predstavljaljući ambasadu Savezne Republike Nemačke i Grad Pančevo.
U realizaciji ovog televizijskog programa, učestvovaće deca osnovnog i srednjoškolskog uzrasta, timovi iz 20 gradova Republike Srbije.
“Ritam Evrope” je poželeo deci Pančeva puno uspeha i dobar provod na predstojećem takmičenju.

Predstavnice Pančeva su Zorana Jovanović, Tamara Jakovljević i Višnja Malijer koje se ovih dana intenzivno pripremaju za nastup, a takođe uvežbavaju i koreografiju.
Koordinatorka za Pančevo je Nataša Lazić.

Pobednici će u svom gradu organizovati finale naredne godine, što je odlična prilika za promociju grada.

 

Related posts

Predsednik Vučić sa ambasadorom Bahreina

Mirjana Popović

Položen kamen temeljac u industrijskoj zoni Tehnološki park u Vršcu

Ivana Bogdanovski

Gost emisije “Intervju” Vladimir Đukanović narodni poslanik SNS

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija