4. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Najmlađi Novoseljani dobili igralište

FOTO: rtvPancevo.rs

Ispred Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” u samom centru Banatskog Novog Sela postavljeno je novo igralište za decu.  Zahvaljujući Mesnoj zajednici u saradnji sa JKP ” Banatsko Novo Selo ” a uz veliku podršku Grada Pančeva najmlađi meštani uživaće u igri sa vršnjacima.

Novo igralište u Banatskom Novom Selu izazvalo je veliko oduševljenje, kako dece, tako i roditelja. Nov prostor za igru i uživanje u prirodi osveži će i ulepšati  centar ovog sela.

Osim igrališta u centru Banatskog Novog Sela prvi put su postavljene tribine na fudbalskom terenu, a vrednost ovih radova je 800.000 dinara.

Mališani  Banatskog Novog Sela su zahvaljujući investiciji od skoro milion i po hiljada dinara dobili potpuno novo igralište, istakao je predsednik Saveta MZ  Banatskog Novog Sela Nedeljko Topić.

U protekle tri nedelje u Banatskom Novom Selu vrši se rekonstrukcija parka ispred sportske hale i Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“.  Deca su bila veoma nestrpljiva pa su i pre završetka radova došla na novo igralište.

Related posts

Predsednik Vučić obišao “Srpsku kuću” u Podgorici

Zorana Stekovic

Vučić: Potrebno nam je prijateljstvo Amerike zbog naše budućnosti

Nikoleta Dragaš

Fudbal, odbojka, basket na renoviranim terenima na Kotežu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija