20. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Najmlađi Novoseljani dobili igralište

FOTO: rtvPancevo.rs

Ispred Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” u samom centru Banatskog Novog Sela postavljeno je novo igralište za decu.  Zahvaljujući Mesnoj zajednici u saradnji sa JKP ” Banatsko Novo Selo ” a uz veliku podršku Grada Pančeva najmlađi meštani uživaće u igri sa vršnjacima.

Novo igralište u Banatskom Novom Selu izazvalo je veliko oduševljenje, kako dece, tako i roditelja. Nov prostor za igru i uživanje u prirodi osveži će i ulepšati  centar ovog sela.

Osim igrališta u centru Banatskog Novog Sela prvi put su postavljene tribine na fudbalskom terenu, a vrednost ovih radova je 800.000 dinara.

Mališani  Banatskog Novog Sela su zahvaljujući investiciji od skoro milion i po hiljada dinara dobili potpuno novo igralište, istakao je predsednik Saveta MZ  Banatskog Novog Sela Nedeljko Topić.

U protekle tri nedelje u Banatskom Novom Selu vrši se rekonstrukcija parka ispred sportske hale i Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“.  Deca su bila veoma nestrpljiva pa su i pre završetka radova došla na novo igralište.

Related posts

Emisija Lice nacije posvećena blagopočivšem patrijarhu Irineju

Aleksandra Miloševska

Počeo Međunarodni festival ,,Pančevački dani duhovne muzike”

Vanja Vićentić

Ministar Vulin i najbolji teniser sveta Đoković saglasni: Sport doprinosi pravilnom razvoju dece i omladine, ali i afirmaciji Srbije

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija