27. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Selaković(SNS): Stranci pokušavaju da odlučuju u Srbiji, ne odustajemo da se borimo za našu decu

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković ocenio je danas da se na primeru zabrane predizbornog spota SNS vidi da strani faktor nastoji da i dalje odlučuje o stvarima u Srbiji.”Strani faktor još ovde odlučuje. REM je po predstavci nekog Ralfa Metnija, direktora u Adrija njuz kompaniji koja je vlasnik N1, čoveka iz Luksemburga, zabranjuje naš spot u kojem se predsednik pojavljuje sa jednom divnom devojčicom”, rekao je Selaković za Pink.

Navodeći da se na primeru tog spota vidi da strani faktor nastoji da odlučuje o stvarima u Srbiji, Selaković je istakao da je jedan od ključnih ciljeva politike predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića da od Srbije svakoga dana stvara sve više suverenu, ozbiljnu i nezavisnu zemlju.”Izborićemo se mi i sa tim nećemo odustati da se borimo za budućnost za našu decu”, rekao je Selaković i dodao da je predsednik pokazao šta je uradio za razliku od prethodnika i da su zato uvereni da će uz podršku građana nastaviti započeti posao.

Related posts

Počelo štampanje glasačkih listića za pokrajinske izbore

Branislava Grčić

Akvisti SNS širom Pančeva razgovarali sa građanima i predstavljali rezultate rada stranke u protekle 4 godine

Zorana Stekovic

Stevanović:Turizam i preduzetništvo glavne razvojne šanse

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija