12. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Selaković(SNS): Stranci pokušavaju da odlučuju u Srbiji, ne odustajemo da se borimo za našu decu

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković ocenio je danas da se na primeru zabrane predizbornog spota SNS vidi da strani faktor nastoji da i dalje odlučuje o stvarima u Srbiji.”Strani faktor još ovde odlučuje. REM je po predstavci nekog Ralfa Metnija, direktora u Adrija njuz kompaniji koja je vlasnik N1, čoveka iz Luksemburga, zabranjuje naš spot u kojem se predsednik pojavljuje sa jednom divnom devojčicom”, rekao je Selaković za Pink.

Navodeći da se na primeru tog spota vidi da strani faktor nastoji da odlučuje o stvarima u Srbiji, Selaković je istakao da je jedan od ključnih ciljeva politike predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića da od Srbije svakoga dana stvara sve više suverenu, ozbiljnu i nezavisnu zemlju.”Izborićemo se mi i sa tim nećemo odustati da se borimo za budućnost za našu decu”, rekao je Selaković i dodao da je predsednik pokazao šta je uradio za razliku od prethodnika i da su zato uvereni da će uz podršku građana nastaviti započeti posao.

Related posts

Ðurišić: Građani drže ključ promena u Srbiji

Nikola Toadjer

Do ponoći rok za predaju izbornih lista

Zorana Stekovic

Antić: Fijat primer zašto ne smeju da se potpisuju tajni ugovori

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija