20. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori Vesti

PS:Zabranili spot, ali ne mogu da sakriju Vučićeve rezultate

FOTO: pokretsocijalista.rs

Pokret socijalista ocenio je da su na zahtev jedne televizije predstavnici opozicije u REM-u zabranili spot vladajuće SNS i upitali je li to ta diktatura Aleksandra Vučića o kojoj govore „oni što brane Vučiću da radi i da misli“.

„Možete da zabranite izborne spotove sa Aleksandrom Vučićem, ali ne možete da sakrijete sve ono dobro što je Vučić učinio za Srbiju“, poručeno je sa sednice Izvršnog odbora Pokreta socijalista, kojoj je prisustvovao i predsednik PS-a Aleksandar Vulin, a prenosi u saopštenju ta stranka.

Za Pokret socijalista, kako kažu, politika nikada nije bila stvar matematike, već stvar principa.

Poručuju da će predvođeni Aleksandrom Vulinom i „prijateljem i saborcem Aleksandrom Vučićem“ nastaviti i dalje da se bore za bolju, razvijeniju, socijalno pravedniju i vojno neutralnu Srbiju.

„Baš zato što volimo svoju zemlju, smatramo da Srbija i njeni građani zaslužuju nastavak politike Aleksandra Vučića, zaslužuju nastavak politike mira, stabilnosti, novih fabrika, radnih mesta, novih puteva“, navode u PS-u.

PS smatra da, ukoliko bude postojala i najmanja mogućnost da pobede Vučića, partije DOS-a će se odmah ujediniti.

„Neka nikoga ne zavaraju svađe i loši odnosi između partija DOS-a, jer ukoliko im se ukaže i najmanja moguća prilika da pobede Vučića, oni će se odmah ujediniti“, ocenili su iz PS-a.

PS je uputio punu podršku svim Srbima u regionu i naveo da je Srbija predvođena Vučićem uvek tu za svoj narod, ma gde živeo i da će tako biti dok god je Vučić na čelu Srbije.

Related posts

Orlovi” u nadoknadi ostali bez pobede protiv Ukrajine!

Zorana Stekovic

Gost “Lica nacije” – dr Srđa Trifković

Alba Jovanović

Usvojena lista preliminarnih rezultata po Konkursu za stipendiranje studenata na studijama u inostranstvu za školsku 2019/2020. godinu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija