18. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

U Glogonju radovi na sportskom terenu

FOTO: rtvPancevo.rs

U Glogonju su završeni radovi na sanaciji sportskog terena. Stari, ispucali beton presvučen je novim slojem, koji je, po svemu sudeći, znatno boljeg kvaliteta. Ovaj građevinski projekat doprineće razvoju sporta u ovom naseljenom mestu, kako profesionalnog, tako I rekreativnog. Mladi glogonjski sportisti slažu se da novi teren za njih ima veliki značaj.

Realizaciju ovog projekta podržao je Grad Pančevo, a vrednost investicije je oko milion dinara. Na ovom sportskom terenu mogu se praktikovati različiti sportovi, a cilj Mesne zajednice Glogonj bio je da što više mladih svoje slobodno vreme provode vežbajući na svežem vazduhu.

Najavljeni su i drugi radovi na unapređenju sportskog centra, koji za cilj imaju povećanje prosperiteta čitavog naseljenog mesta.

 

Related posts

SNS OSUDILA NAPADE PRISTALICA ĐILASOVOG SAVEZA NA GRAĐANE BEOGRADA: Fašizmu, nasilju i huliganstvu Saveza za Srbiju nema granica!

Nikoleta Dragaš

Vakcinacija bez zakazivanja u Uljmi i Izbištu

Jelena Obradović

Ružić: Dobar odziv studenata na imunizaciju

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija