5. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti

Pančevački sportisti se vraćaju na treninge

Nastavak trenažnog procesa vrhunskih sportista i ostalih sportista u sistemu sporta Republike Srbije počelo je 11. maja. Sportisti Sportskog  saveza Pančeva tokom treninga pridržavaju se preporučenih mera.

Sportski savez Pančeva postupa odgovorno kada je reč o poštovanju preventivnih mera  koje je propisala Vlada Republike Srbije radi suzbijanja zarazne bolesti kovid 19. Prostorije i objekti u kojima sportisti treniraju redovno se čiste, a grupe u kojima se trenira su manje.

Individualni treninzi na otvorenom su najbolja opcija, ali ako nije moguće vežbati na ovaj način, trening se obavlja u manjoj grupi da bi se ispoštovale sve preventivne mere Vlade Republike Srbije donete tokom pandemije korona virusa.

Sportisti Sportskog saveza Pančeva se tokom treninga pridržavaju se preporučenih mera, istakao je Slobodan Bitević, predsednik sportskog saveza Pančeva.

 

Related posts

SNS južnog Banata: Pozivi na ubistvo Predsednika Srbije i njegove porodice imaju patološki osnov

Mica Milakov

Glišić: Kadrovske promene u nekoliko gradova u Srbiji

Katarina Popović

Dan sećanja na početak Drugog svetskog rata

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija