4. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo Politika Sport Vesti

Ministar Udovičić u poseti Pančevu

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić obišao je sa gradonačelnikom Pančeva Sašom Pavlovim FK “Mundial”, OK “Odbojka 013” i RK “Dolovo”. Ovom prilikom dogovoreni su zajednički projekti, a Ministarstvo sporta je ovim sportskim klubovima doniralo lopte i majice.

Ministar omladine i sporta u Vladi Srbije Vanja Udovičić obišao je Sportsko-rekreativni centar “Mladost”. Veliki broj građana dočekao je ministra Udovičića ispred sportskog centra, a članovi FK “Mundial” dočekali su proslavljenog sportistu na fudbalskom terenu. Udovičić je ovom klubu i mališanima donirao nove loptama i dresove. Nakon Mise,  Udovičić je u Hali obišao i članove OK “Odbojka013” . I njima je donirao lopte i majice.

Predsednik OK “Odbojka013” Ivan Krgović kaže da im je Grad Pančevo obezbedio sve neophodne uslove za sport na vrhunskom nivou.

Svoj obilazak sportskih klubova u Pančevu minister Udovičić nastavio je posetom RK “Dolovo”. Predsednik rukometnog kluba Petar Milenković ističe da će poseta ministra Vanje Udovičića motivisati mlade sportiste ovog kluba.

Ministar Vanja Udovičić i gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov razgovarali su o novim zajedničkim projektima i ovom prilikom najavili nova ulaganja u pančevački sport.

Related posts

Ulica Dobrovoljačka bez vode

Bojana Kecic

Vakcina ima dovoljno i dostupna je građanima svakodnevno

Ivana Bogdanovski

EKSKLUZIVNO: Ceca peva u Vršcu za Grožđebal!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija