20. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Opovo Pančevo Politika Vesti

Orlić u poseti pančevačkom SNS-u

Član predsedništva Srpske napredne stranke i zamenik šefa poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije Vladimir Orlić posetio je danas grad Pančevo i Gradski odbor Srpske napredne stranke, gde je razgovarao sa članstvom.

Zamenik šefa poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije Vladimir Orlić kao član Predsedništva stranke posetio je Pančevo i kroz razgovor sa svojim stranačkim kolegama i građanima Pančeva istakao da je rad u toku proteklih godina, ali i strateški plan za Srbiju 2020-2025. najbolja poruka koja se može poslati biračima za predstojeće izbore.

Orlić je istakao da je Srbija na dobrom putu i naglasio da građani Srbije  imaju mogućnost da 21. juna iskoriste šansu i izaberu bolju budućnost za našu decu.

Poseta Vladimira Orlića Gradskom odboru  Srpske napredne stranke u Pančevu  izazvala je veliku zainteresovanost naših sugrađana. Svi prisutni ispoštovali su preventivne mere koje je donela Vlada Republike Srbije.

Related posts

NESREĆA U PANČEVU: Dete od godinu dana ispalo kroz prozor

Bojana Kecic

Modernizacija Rafinerije u Pančevu u fokusu NIS-a

Jasmina Petkovic

Pelemiš: Samo uz mere prevencije možemo da sprečimo bolest

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija