25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Vesti

Nikola Selaković: Bivša vlast urnisala Pančevo, drago mi je što se grad sada ovako razvio

Pančevci će sigurno prepoznati šta je vrednost i koliko toga je urađeno u proteklih četiri godine ocenio je Nikola Selaković, gostujući na RTV Pančevo. On je naglasio da je politika mržnje Đilasa, Obradovića i Jeremića upropastila Pančevo, ugasila desetine preduzeća i na birou ostavila hiljade građana.

Član Predsedništva SNS i generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković, ocenio je gostujući u emisiji “Intervju”, da je bivša vlast potpuno upropastila Pančevo, grad koji je po njegovim rečima bio gigant ne u Srbiji, nego u bivšoj Jugoslaviji.

Selaković je rekao da je lokalna vlast u proteklih četiri godine dosta uradila, što pokazuje činjenica da je severna zona puna, da će se 85 km kanalizacije, zatim desetine kilometara lokalnih puteva i što će se Pančevci spustiti na reke.

“Pančevo može da bude primer drugim gradovima kada je u pitanju javno privatno partnerstvo, odnosno kako se sprovodi. Sve se može, nema nerešivih problema, samo mora da se radi” poručio je Nikola Selaković.

Related posts

Dejan Tomašević: Usmeriti decu na sport, učite ih da neguju prave vrednosti

Zorana Stekovic

Dva srebra za srpske strelce za kraj Velike nagrade Osijeka

Bojana Kecic

Božićna čestitka predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija