27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Stefanović: Istragom utvrđeno da Vučić i njegov brat nisu imali komunikaciju sa Koluvijom

Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pozvao je  potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića da prestane da laže i blati predsednika Srbije Aleksandra Vučića, njegovog brata i profesionalce iz policije i tužilaštva i istakao da će sudski proces pokazati istinu o slučaju „Jovanjica“.

Stefanović ističe da, u intervjuu za Danas, Aleksić ponovljenim lažima pokušava da manipuliše građanima Srbije, kao i da u to, pored bezbednosnih službi, pokušava da uvuče i srpsko tužilaštvo.

Kao dokaze za te tvrdnje Stefanović je rekao da je istraga utvrdila da ni predsednik Vučić, ni njegov brat nikada nisu imali telefonsku komunikaciju sa Koluvijom, da su veštačenje sprovodili eksperti koji decenijama rade u službama bezbednosti i koji su veštačenjem utvrdili da Koluvija nikada nije komunicirao sa Aleksandrom i Andrejom Vučićem.

„Policijski profesionalci koji su vodili i učestvovali u istrazi javno su demantovali da su bilo kada čuli za takvu informaciju, da su bilo kada došli do indicije da se nešto tako desilo, a  pogotovu da su takvu informaciju ili bilo kakvu drugu informaciju iz istrage dali Miroslavu Aleksiću“, rekao je Stefanović.

Related posts

U Opštoj bolnici u Pančevu 36 kovid pacijenata

Zorana Stekovic

Nova sportska igrališta na Sodari

Branislava Grčić

Još 5.446 novih slučajeva korona virusa u Srbiji

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija