26. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Predsednik Vučić: Uskoro izveštaj o nabavci medicinske opreme

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će uskoro javnosti biti obelodanjen izveštaj o nabavci medicinske opreme tokom vanrednog stanja i istakao da će građani Srbije videti koliko i kako se država za njih borila.

Primetio je da na objavljivanju tog izveštaju više insistiraju njegovi pojedini politički protivnici koji, kako kaže, polaze od sebe, jer su “krali i na sekunde”, te sada misle da to rade i drugi.

“Postoje mnogi na političkoj sceni koji polaze od sebe, a poznati su po različitim vrstama pljački, izmislili su čak i pljačku u sekundama, uspeli da uruše sve fabrike i da kradu na opremi, a sada zamišljaju da su svi drugi to uradili..E pa, nisu”, rekao je Vučić odgovorajući na pitanja novinara u Smederevskoj Palanci.

Kaže da podstiče državne organe da izveštaj o nabavci medicinske opreme objave što pre i dodao da je siguran da su radili savesno i da će taj izveštaj pokazati koliko se država borila da u teškim uslovima nabavi svaku vrstu medicinske opreme.

“Od maski, rukavica, respiratora… Građani Srbije videće koliko smo novca, brige i truda uložili da sačuvamo živote”, zaključio je Vučić.

Related posts

“Život u Banatskoj vojnoj granici 1764-1872. na teritoriji Južnog Banata”

Nikoleta Dragaš

Otvoreni kozmetički i frizerski saloni uz mere opreza

Jasmina Petkovic

Jedna nedelja sa pedsednikom Srbije! Vučić objavio kratak pregled svojih aktivnosti!

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija