26. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Na neobičan način proslavili Dan škole

Osnovna škola “Žarko Zrenjanin” iz Kačareva ove godine nije obeležila Dan škole tradicionalnom priredbom zbog novonastalih okolnosti u vezi sa korona virusom. Ipak, učenici III2 odeljenja osmislili su način da čestitaju Dan škole.

Zbog opasnosti od širenja virusa Kovid-19, ove godine OŠ “Žarko Zrenjanin” iz Kačareva nije proslavila Dan škole na uobičajen način. Prethodnih godina organizovana je priredba u kojoj su učestvovali učenici. Međutim, učenici III 2, zajedno sa svojom učiteljicom Ivanom Bogdanović Tomović napisali su pesme i izrecitovali ih, a zatim je napravljen video spot.

Učenici ovog odeljenja učestvuju u brojnim projektima i često u radu koriste moderne tehnologije, tako da su rado prihvatili inicijativu i na poseban način čestitali Dan škole.

Iako se nastava na daljinu odvija po planu, učenici ipak jedva čekaju da se vrate u školske klupe i druže se sa svojim vršnjacima, kaže učiteljica Ivana.

 

 

 

 

Related posts

Afera “Krišan”. Više tužilaštvo : „Zaboravila na 64 miliona”. Pa šta?

Mica Milakov

NOVA AFERA VRŠAČKA PIVARA : Gde je kraj Milanovićevoj gramzivosti?

Mica Milakov

Konkurs za najlepšu baštu i balkon do 1. jula

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija