12. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Pretnje odbornici SNS u Alibunaru

Predrag Belić iz Banatskog Karlovca uputio je danas brutalne pretnje odbornici Srpske napredne stranke u SO Alibunar Milojki Golubović, o čemu je obaveštena i policija.

Belić je presreo odbornicu Golubović na ulici, brutalno i primitivno je vređao. To je nastavio i iz svog automobila, kojim ju je dopratio do njene kuće. Belić je davao naznake da će i fizički na nju da nasrne, a odustao je kada su se pojavili drugi ljudi.

Odbornica Golubović kaže da ovo maltretiranje traje već dve godine i da joj Belić preti ugrožavanjem egzistencije, te da konstantno inicira sukob.

  • Osećam se uplašeno i uznemireno. Bojim se i za svoju porodicu. Tražila sam od policije da prema njemu preduzmu zakonske radnje. Belić me dve godine vređa i provocira preko društvene mreže Fejbuk. Ali, ovo proganjanje ulicama i to što me je, sa očiglednom namerom, pratio i vređao ispred moje kuće, prevazišlo je svaku meru. Ne bih da ponavljam njegove pretnje, prijavila sam ga policiji, očekujem njihovu reakciju, kaže odbornica Golubović.

Related posts

Košarkaši poraženi, fudbalerima bod

Nikoleta Dragaš

Havarija na vodovodnoj mreži

Zorana Stekovic

Ministar finansija Siniša Mali čestitao Vaskrs

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija