28. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Pretnje odbornici SNS u Alibunaru

Predrag Belić iz Banatskog Karlovca uputio je danas brutalne pretnje odbornici Srpske napredne stranke u SO Alibunar Milojki Golubović, o čemu je obaveštena i policija.

Belić je presreo odbornicu Golubović na ulici, brutalno i primitivno je vređao. To je nastavio i iz svog automobila, kojim ju je dopratio do njene kuće. Belić je davao naznake da će i fizički na nju da nasrne, a odustao je kada su se pojavili drugi ljudi.

Odbornica Golubović kaže da ovo maltretiranje traje već dve godine i da joj Belić preti ugrožavanjem egzistencije, te da konstantno inicira sukob.

  • Osećam se uplašeno i uznemireno. Bojim se i za svoju porodicu. Tražila sam od policije da prema njemu preduzmu zakonske radnje. Belić me dve godine vređa i provocira preko društvene mreže Fejbuk. Ali, ovo proganjanje ulicama i to što me je, sa očiglednom namerom, pratio i vređao ispred moje kuće, prevazišlo je svaku meru. Ne bih da ponavljam njegove pretnje, prijavila sam ga policiji, očekujem njihovu reakciju, kaže odbornica Golubović.

Related posts

Održano Okružno takmičenje u plivanju

Nikola Toadjer

Dan Dunava: U akciji čišćenja Tamiša

Nikoleta Dragaš

Vučić: Ni pritisci neće dovesti u pitanje srpsko-kinesko prijateljstvo

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija