20. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Postavljene nove tezge na pijaci u Glogonju

Pijaca iz Glogonja je nakon gotovo pet decenija dobila novi izgled, s obzirom na to da  je u potpunosti rekonstruisana i postavljeno je 10 novih tezgi.

Na prostoru pijace u Glogonju završeni su svi planirani radovi na zameni starih dotrajalih tezgi i postavljanju novih koje, osim lepšeg izgleda omogućuju veći i funkcionalniji prostor za prodaju.

Stare betonske tezge koje se nisu menjale više od pet decenija, sada predstavljaju prošlost. Poljoprivredni proizvođači na pijaci u Glogonju kažu da sada imaju odlične uslove za prodaju, nove, natkrivene tezge, parking, a nadaju se i većoj prodaji.

Pijace su čuvari tradicije trgovanja na otvorenom. To su mesta gde kupci dolaze po sveže namirnice, kada žele da znaju šta kupuju i kako je to povrće i voće gajeno pre nego što je stiglo na tezgu, a prodavci iz Glogonja će od sada svoje proizvode prodavati sa novih tezgi

Related posts

U Srbiji 4.497 novozaraženih virusom korona

Vanja Vićentić

Da li je Aleksić skupio ili falsifikovao 10 hiljada potpisa za osnivanje stranke?!

Aleksandra Miloševska

NA SODARI I U CENTRU GRADA DELIMIČNO IZMENJEN REŽIM GREJANJA

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija