12. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vulin: Vučić se bori za Srbiju tamo gde je najteže

Foto: Ministarstvo odbrane

Predsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin boravio je u poseti opštini Bajina Bašta i tom prilikom je istakao da je PS pouzdan i lojalan partner SNS-u, kao i da PS ne menja strane, niti svoju politiku.

Vulin je u Bajinoj Bašti, gde se sastao sa predstavnicima SNS i PS, rekao da PS siguran, lojalan, pouzdan partner i saborac Srpske napredne stranke.

“PS nije sastavljen od ljudi koji menjaju strane. Mi smo uvek bili protiv pljačkaških privatizacija i uvek smo bili protiv svrstavanja Srbije u NATO pakt. Uvek smo bili protiv Srbije koja sluša strance i u kojoj odlučuju ambasadori”, smatra Vulin.

Kako je saopštio PS, Vulin je kazao da PS bezrezervno veruje Vučiću, zato što je to čovek koji se za Srbiju bori na najtežim mestima.

“Aleksandar Vučić je čovek koji nas je okupio, ujedinio, objedinio, koji je bio u stanju da prepozna šta je Srbiji potrebno i koji je bio u stanju da se za Srbiju bori na najtežim mestima i baš tamo gde je zaista bilo teško, od Brisela, preko Vašingtona, Berlina, Moskve”, rekao je Vulin.

Naveo je da gde god je Aleksandar Vučić odlučivao, gde god je donosio odluke, donosio ih je zato da bi Srbija bila bolja, da bi napredovala, da bi bila snažnija i jača i nikada nije vodio računa koliko će to njega lično koštati.

“Zato je Pokret socijalista tu, da pomogne, da se izborimo za Srbiju u kojoj vredi živeti, za Srbiju u kojoj je budućnost naše dece sigurna i izvesna.”, naglasio je Vulin

On je rekao da je nezaposlenost značajno smanjena, a da država radi na ddljem poboljšanju životnog standard građana.

Vulin je poručio da je Vučićeva politika mira i vojne neutralnosti, politika za koju se on i njegova partija bore.

“Politika mira, politika vojne neutralnosti, politika ekonomskog razvoja, politika predsednika Vučića je politika za koju se mi borimo”, rekao je Vulin prilikom boravka u Bajinoj Bašti.

Funkcioner SNS i narodni poslanik Krsto Janjušević, poručio je iz Bajine Bašte da je SNS na vlast došao zbog svojih ideja i hrabrosti, a ne tako što je vređao porodice i decu.

Janjušević je rekao da su Aleksandar Vulin i njegov PS pokazali doslednost i političku hrabrost u ključnim vremenima i da su čvrsto stali uz SNS i Vučića onda kada mnogi nisu verovali u promene.

On je istakao da je ponosan na današnju Srbiju koja je, kaže, jedna od ekonomski najjačih zemalja na Balkanu.

Janjušević je pozvao građane da na izborima 21. juna podrže listu Aleksandar Vučić- Za našu decu.

Related posts

Još 11 osoba preminulo od korone u Srbiji. 266 zaraženih

Jasmina Petkovic

Citrusi najtraženiji, cene prošlogodišnje

Nikoleta Dragaš

Važna psihološka podrška

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija