25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Pančevci mogu da koriste elektronske usluge: eZUP, eŠalter, eKatastar, eVrtić, POS terminali…

Pančevo aktivno nastavlja da digitalizuje svoje usluge. Među uslugama koje gradska uprava pruža građanima su dostupni POS terminali, eZUP, usluge eVrtić, zatim nove usluge i nastaviće sa kontinuitetom koji postoji i do sada.

Građani putem interneta mogu da obave prijavu novorođenčeta u matičnu knjigu rođenih, dostupan im je Centralni registar matičnih knjiga, eZUP za pribavljanje podataka po službenoj dužnosti, pregled poreskih obaveza i podnošenje prijave za utvrđivanje poreza na imovinu, POS terminali za plaćanje taksi i naknada na šalterima Uslužnog centra Gradske uprave.

“Stanovnici Pančeva među prvima u Srbiji imaju mogućnost elektronskog dostavljanja rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2020. godinu. Naime, registrovani korisnici portala eUprava automatski dobijaju rešenje putem eDostave u elektronsko sanduče. Svi ostali rešenja dobijaju po standardnoj proceduri putem poštanskih operatera” rekla je Marija Petrović, načelnica Gradske uprave.

Pančevo aktivno nastavlja da digitalizuje svoje usluge. Među uslugama koje se pružaju građanima su svakako POS terminali, eZUP, usluge eVrtić, i grad će nastaviti sa kontinuitetom koji postoji i do sada.

Pančevo aktivno nastavlja da digitalizuje svoje usluge.

“Ovo je samo jedna od niza usluga koje omogućavaju brzo, jednostavnije i efikasnije zadovoljavanje potreba građana. Njome se dodatno optimizira i digitalizuje rad lokalne poreske administracije” načelnica Petrović.

POS terminali su obezbeđeni za plaćanje taksi i naknada na šalterima Uslužnog centra Gradske uprave.

Related posts

Portreti slikara iz Crepaje privukli pažnju i javnih ličnosti

Nikola Toadjer

Najbolji ajvar od kurtovke

Katarina Popović

Baka Danica u 88. godini drži baštu pod konac

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija