22. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo

Zelena oaza porodice Franc u sred Pančeva

U urbanom delu grada Pančeva nalazi se prava mala zelena oaza. Porodica Franc stara se da u svom dvorištu ima mnogo zelenila i cveća. Svi zajedno rade na uređenju, pa su stvorili kutak za prave porodične trenutke.

U samom centru grada, okružena betonom, nalazi se kuća porodice Franc. Oni su ipak u svom dvorištu napravili cvetni vrt, tako da, kako kažu, na trenutak zaborave u kom delu grada se nalaze. Svi članovi porodice trude se da dvorište bude sređeno, a najviše se o cveću stara Marija Franc.

Mlađi članovi porodice Franc bave se umetnošću. Često se iz ove kuće mogu čuti pesme, zvuci harfe, ali se mogu i videti zanimljivi umetnički ramovi i slike sa motivima Pančeva. Ana Marija Franc napravila je kompoziciju u znak zahvalnosti za ozdravljenje njihovog najstarijeg brata.

Ana Marija je nedavno izdala knjigu koju je posvetila svojoj porodici, a koja sadrži osam životnih priča. Kako kaže, njena želja je da knjiga čitaocu otvori nove vidike i donese nešto lepo u životu koji je dragocen.

Related posts

Korisnici Gerontološkog centra u Pančevu primili vakcinu

Vanja Vićentić

Pijačni barometar

Katarina Popović

NESTAŠICA KRVNIH GRUPA A i 0

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija