27. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Nekategorizovano

Priznanje Ministarstva odbrane za Gasprom njeft

U ime kompanije Gasprom njeft priznanje je primio Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS-a i direktor Funkcije za odnose sa državnim organima i korporativne komunikacije.

„Ova pomoć je sasvim prirodna,  jer kada pričamo o bezbednosti prvo pomislimo na Ministarstvo odbrane. Istovremeno i naša kompanija  je bitna karika za energetsku bezbednost zemlje. Sa Ministarstvom odbrane negujemo saradnju već dugi niz godina i smatramo da je naša dužnost da  pomognemo vojsci, koja je svaki put pokazala koliko je kao institucija značajna za našu zemlju kada je teško“, izjavio je Smirnov.

Ceremonija svečanog uručivanja vojnih priznanja i zahvalnica održana je u Domu Garde na Topčideru, a priznanja su uručena kompanijama, pojedincima i medijima koji su donirali sredstva i pružili podršku Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije tokom borbe na suzbijanju zarazne bolesti Covid-19.

Related posts

Kolaž fotografija o NATO agresiji u Istorijskom arhivu

Jasmina Petkovic

Pavlov :Normalizacija saobraćaja od nedelje, neće nas ucenjivati neformalna “grupica” vozača. Iza protesta stoji politika !

Jasmina Petkovic

Srbija protiv Litvanije za overu prvog mesta u grupi LN

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija