4. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Novčana nagrada najboljim studentima, podsticaj za nove uspehe

Najbolji student Pančeva će i ove godine biti nagrađeni za postignute rezultate. U toku je javni poziv Regionalnog centra za talente “Mihajlo Pupin”Pančevo i Kancelarije za mlade grada Pančeva, za student koji su bili uspešni u školskoj 2019/20.godini.

Javni poziv je namenjen studentima koji su školske 2019/20. prvi put upisali završnu godinu četvorogodišnjih ili dužih studija (drugi istepen studija po Bolonjskom sistemu školovanja) na fakultetima čiji je osnivač Republika Srbija.

Ovo je prilika da podržimo trud i rad, kaže Dragoljub Cucić direktor RCT “Mihajlo Pupin” Pančevo.

“Nagrada za najbolje studete je sjajna stvar i nešto što traje u našem gradu. Na ovaj način naši sugradjani budu upućeni na one koji su najbolji u gradu, a prilika je i za privrednike da obrate pažnju na ove mlade ljude: da im daju stipendije, da ih zapošljavaju… Oni će jednoga dana ʼdržatiʼ naš grad, a možda i državu.”

Najbolji studenti će dobiti nagradu od 250-300 evra u dinarskoj protivvrednosti, što zavisi od broja studenata koji budu ispunjavali kriterijume.

“Svake godine bude nagradjeno između deset i dvadeset studenata iz Pančeva. Lepo je kada neko uloži trud, rad i energiju, a to bude primećeno ,posebno ako je to grad iz kojeg potičemo .Ova nagrada je počast, ali i odskočna daska da najbolji studenti nadju dobar posao”, kaže Cucić.

Sve potrebne informacije o uslovima i načinu prijavljivanja, studenti mogu pronaći na sajtovima RCT “Mihajlo Pupin” i Gradske uprave, kao i putem telefona Kancelarije za mlade grada Pančeva 013 308 906 ili mejla kancelarijazamlade@pancevo.rs

Related posts

PIJAČNI BAROMETAR NA „ZELENOJ“ PIJACI

Zorana Stekovic

Jesenja priprema za sadnju novih sadnica drveća

Jasmina Petkovic

Drugo veče 24. Pančevačkog džez festivala

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija