16. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Novčana nagrada najboljim studentima, podsticaj za nove uspehe

Najbolji student Pančeva će i ove godine biti nagrađeni za postignute rezultate. U toku je javni poziv Regionalnog centra za talente “Mihajlo Pupin”Pančevo i Kancelarije za mlade grada Pančeva, za student koji su bili uspešni u školskoj 2019/20.godini.

Javni poziv je namenjen studentima koji su školske 2019/20. prvi put upisali završnu godinu četvorogodišnjih ili dužih studija (drugi istepen studija po Bolonjskom sistemu školovanja) na fakultetima čiji je osnivač Republika Srbija.

Ovo je prilika da podržimo trud i rad, kaže Dragoljub Cucić direktor RCT “Mihajlo Pupin” Pančevo.

“Nagrada za najbolje studete je sjajna stvar i nešto što traje u našem gradu. Na ovaj način naši sugradjani budu upućeni na one koji su najbolji u gradu, a prilika je i za privrednike da obrate pažnju na ove mlade ljude: da im daju stipendije, da ih zapošljavaju… Oni će jednoga dana ʼdržatiʼ naš grad, a možda i državu.”

Najbolji studenti će dobiti nagradu od 250-300 evra u dinarskoj protivvrednosti, što zavisi od broja studenata koji budu ispunjavali kriterijume.

“Svake godine bude nagradjeno između deset i dvadeset studenata iz Pančeva. Lepo je kada neko uloži trud, rad i energiju, a to bude primećeno ,posebno ako je to grad iz kojeg potičemo .Ova nagrada je počast, ali i odskočna daska da najbolji studenti nadju dobar posao”, kaže Cucić.

Sve potrebne informacije o uslovima i načinu prijavljivanja, studenti mogu pronaći na sajtovima RCT “Mihajlo Pupin” i Gradske uprave, kao i putem telefona Kancelarije za mlade grada Pančeva 013 308 906 ili mejla kancelarijazamlade@pancevo.rs

Related posts

NIS: 30 miliona u modernizovanu laboratoriju za kontrolu kvaliteta goriva

Nikoleta Dragaš

Od 9. decembra nedeljni red vožnje

Nikoleta Dragaš

Za ulazak u Srbiju od danas bez testa na koronavirus i samoizolacije

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija