26. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Marinika Tepić obasipa narod lažima

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, osudio je ponašanje Marinike Tepić, rekavši kako su njena poznanstva sa opasnim kriminalcima loš primer

Umesto da objasni građanima Srbije prirodu svog desetogodišnjeg bliskog prijateljstva sa Novakom Filipovićem, narko dilerom iz Pančeva, uhapšenim tokom šverca 1,5 kg marihuane; umesto da objasni građanima šta znači kada od istog tog prijatelja i narko dilera traži da „iseli iz Pančeva“ novinara Miću Milakova, jer pošten svet nije upoznat sa slengom dilera i kriminalaca, besramna Đilasova potpredsednica, Marinika Tepić, umesto objašnjenja narod obasipa novim lažima – naveo je Jovanov.

Kako on kaže, Marinika je ooba koja je bez ikakvog srama i sa nerazumljivom strašću, najgorim lažima optuživala državu Srbiju, najviše državne zvaničnike i njihove porodice, nedavno je optužila i Vojsku Srbije da ima plantaže marihuane, za šta se kasnije ispostavilo da je farma kokošaka.

I danas ta ista osoba besramno nastavlja da laže, jer valjda računa da je narod već zaboravio sve što je prethodno slagala, kao i to da je drugovala sa narko dilerima i naručivala „iseljavanje“ novinara, pa može da nastavi – rekao je on.

Ocenjuje da laganje i druženje sa narko dilerom nisu krivična dela, ali mnogo govore o karakteru osobe, dok naručivanje „iseljavanja“ novinara čijim je radom besramna Marinika Tepić bila nezadovoljna zahtevaju reakciju državnih organa, koji se, po običaju, prave mrtvi.

I zato se logično postavlja se pitanje šta rade nadležni državni organi ovim povodom i zašto umesto istražnim organima, Marinika Tepić izjave daje medijima i da li je neophodno da pronađe nekog drugog kriminalca, koji će poslušati njen nalog i „iseliti“ Miću Milakova iz Pančeva, da bi neko konačno reagovao – upitao je Jovanov.

Related posts

Zbog taksi od 100 odsto, VUČIĆ zakazao vanredan sastanak sa ambasadorima i sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost!

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić obilazi Krušik

Zorana Stekovic

Vučić oficirima: Vi ste ešalon slobode i suvereniteta Srbije

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija