5. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Kovin Srbija Vesti

Hitna pomoć u Kovinu dobila treće sanitetsko vozilo

Zahvaljujući Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo Služba hitne pomoći u Kovinu dobila je novo sanitetsko vozilo, treće po redu u poslednje dve godine. U pitanju je sanitetsko vozilo sa ležajem i svom potrebnom medicinskom opremom.

Načelnik Službe Hitne medicinske pomoci Doma zdravlja u Kovinu Srđan Nenek kaže da je novo sanitetsko vozilo velika motivacija za radnike Hitne pomoći i da će im veoma olakšati posao.

Direktorka Doma zdravlja Kovin Jasmina Đakov istakla je da su donacije sanitetskih vozila, u protekle dve godine, poboljšale kvalitet rada Službe Hitne medicinske pomoci. Treće vozilo će omogućiti veću produktivnost radnika i bolju uslugu građanima.

Predsednica Opštine Kovin Sanja Petrović rekla je da su retke one opštine koje mogu da se pohvale ovako opremljenom Službom Hitne medicinske pomoći.

Da bi radnici Službe Hitne medicinske pomoci mogli da pruže gradjanima potrebnu pomoć, neophodno je da im se obezbedi potrebna oprema, dodaje Srđan Nenek i poručuje građanima Kovina da  mogu da se osećaju bezbedno, jer imaju sve što je potrebno da im pruže pomoć.

 

Related posts

250 potvrđenih slučajeva COVID 19

Katarina Popović

Predavanje vozačima traktora: „Budi pravi domaćin! Vozi bezbedno!“

Nikoleta Dragaš

Odbori SNS iz Vojvodine, Mačvanskog i Kolubarskog okruga osudili nasilje i vandalizam u Beogradu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija