1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Vesti

Predstavnice Pančeva na “Ritmu Evrope” vredno uvežbavaju svoj nastup

Ovogodišnje predstavnice Pančeva na muzičkom takmičenju “Srbija u ritmu Evrope” započele su sa probama u prostorijama Doma omladine. Uz naporne pripreme u kojima im pomažu instruktori biće spremne za takmičenje koje se održava u junu.

“Srbija u ritmu Evrope” najveće je dečije muzičko takmičenje u regionu.  U okviru njega mladi izvođači  predstavljaju svoj grad na jeziku jedne od zemalja Evrope, Izraela i Australije. Učešće Pančeva na ovom njemu postala je svojevrsna tradicija, a ovogodišnje predstavnice našeg grada slažu se da im predstavlja priliku da se predstave široj publici.

Ove godine grad Pančevo će predstavljati Nemačku. Vanredno stanje donekle je usporilo pripreme, ali prema rečima Miloša Markovića, muzičkog direktora ovog takmičenja, uz dobru saradnju sa gradskim vlastima pripreme su nastavljene.

Takmičenje “Srbija u ritmu Evrope” ove godine održava se u junu u Vranju. Grad čiji predstavnici budu pobedili biće domaćin iduće godine, a pobednici će imati priliku da otputuju u zemlju koju su predstavljali.

Related posts

Mladi vršački vozači na “Treningu bezbedne vožnje” u Centru Navak

Miroslava Cvejin

Nova objava predsednika Vučića na Instagramu

Miroslava Cvejin

Havarija na toplovodu u jednom delu Pančeva

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija