23. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Vesti

Nedimović u poseti gradskom odboru SNS u Pančevu

Član predsedništva Srpske napredne stranke i prvi na listi stranke na predstojećim izborima Branislav Nedimović, posetio je danas grad Pančevo i Gradski odbor Srpske napredne stranke gde je održao razgovor sa članstvom.

Tokom razgovora,.Nedimović je pružio podršku radu gradskog odbora i informisao prisutne članove o aktuelnim dešavanjima u državi.Rukovodstvo SNS u Pančevu ga je upoznalo sa aktivnostima stranke i lokalne samouprave u poljoprivredi,ali i u ostalim aspektima koje su u vezi sa svim društvenim oblastima u Pančevu.

On je ovom prilikom pohvalio rad Gradskog odbora i istakao da je veoma zadovoljan rezultatima postignutim u borbi protiv virusa i zaštiti stanovništva od zaraze virusom Kovid-19.Nedimović je istakao da je ponosan radom pančevačke Bolnice koja je renovirana prošle godine, posle 4 decenije uništavanja i koja je postala uspešan simbol borbe protiv korona virusa.

Nedimović je odgovarao na pitanja članova. Za pohvalu je to što su svi ispoštovali mere zaštite kao i socijalnu distancu, iako je vladalo ogromno interesovanje za dolazak Nedimovića.

ministar Nedimović biće večeras gost na RTV Pančevu u 20h

Related posts

Predsednik Vučić u Briselu NA DAN SVOJE SLAVE UPALIO SVEĆU U PRAVOSLAVNOM HRAMU!

Mica Milakov

Još 2.732 pozitivno na korona virus

Katarina Popović

Nedelja ruskog filma u Pančevu od 7. do 11. juna

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija