3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Pančevci ponovo mogu da koriste usluge Gradskog uslužnog centra

Gradska uprava grada Pančeva obustavila je rad sa strankama putem neposrednog kontakta (šalter i slično) sredinom marta, po uvođenju vanrednog stanja.Poslovi Gradske uprave koji su se obavljali u neposrednom kontaktu sa strankama od tada su se obavljali putem pisane ili elektronske pošte ili telefonskim putem.

“U Gradskom uslužnom centru postavljene su staklene barijere u cilju bezbednije neposredne komunikacije između stranaka i zaposlenih.Takođe, na ulasku u zgradu nalaze se dezobarijere koje su natopljene natrijum hipohloritom, rekla je Marija Petrović načelnica Gradske uprave.

Od 11. maja Gradski uslužni centar je ponovo otvoren za rad sa strankama, ali sada uz primenu propisanih mera zaštite kao što su dezinfekcija ruku pri ulasku u zgradu, merenje temperature i držanje fizičke distance, dok se građanima preporučuje da u zgradu ulaze sa zaštitnim maskama i rukavicama.

Radnici obezbeđenja vrše merenja telesne temperature i dezinfekciju ruku kako stranaka tako i zaposlenih.Apelujem na sve sugrađane da se ponašaju savesno i odgovorno i da poštuju mere prevencije, kako opšte, tako i posebne, dodala je Petrović

Radno vreme Gradskog uslužnog centra isto je kao i pre uvođenja vanrednog stanja.

Related posts

Pola veka Karate kluba “Radnički” Kovin

Zorana Stekovic

ZA DEO GRADA DELIMIČNO IZMENJEN REŽIM GREJANJA

Zorana Stekovic

Aktivisti OO SNS Kovin sređivali park kod Vatrogasnog doma

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija