18. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Saveti nutricioniste nakon pandemije

Zbog nagomilanog stresa izazvanog epidemijom korona virusa, mnogi  sugrađani unosili su više kalorija nego što je bilo potrebno. Kao posledica nezdrave ishrane i fizičke neaktivnosti pojavio se višak kilograma. Na koji način ih možemo izgubiti i sačuvati zdravlje, razgovarali smo sa nutricionistom.

 

Više slobodnog vremena i zabrana kretanja, doprineli su da mnogo ljudi usled stresa izazvanog korona virusom unese više kalorija nego što im je potrebno. Različite dijete na internetu koje omogućavaju brzo gubljenje većeg broja kilograma, daje kratkotrajne rezultate i mogu ugroziti naše zdravlje, napominju stručnjaci.

U ovo doba godine veliki je izbor svežeg voća i povrća na pijacama. Obrok salate, koje se brzo i jednostavno pripremaju, mogu biti ukusne i energetski dobre za naše zdravlje.

Bitno je da imamo redovne i kvalitetne obroke i da unosimo dovoljnu količinu tečnosti, naročito vode.

Related posts

Čestitka predsednika Vučića povodom Dana Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane

Branislava Grčić

NAJDRAMATIČNIJI VUČIĆEV GOVOR NAPREDNJACIMA: Ili ćete da se borite i radite, ILI ĆETE LETETI S FUNKCIJA!

Mica Milakov

VUČIĆ NA POSTAVLJANJU KAMENA TEMELJCA ZA IZGRADNJU INTERMODALNOG TERMINALA: Ovo je uslov bez koga ne možemo da idemo napred

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija