19. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Pančevačke “Lavice” pripremaju školu mažoreta

Pančevačke “Lavice” poštovale su mere zaštite tokom vanrednog stanja i nisu održavale zajedničke treninge. O njihovim aktivnostima u tom periodu, ali i budućim planovima razgovarali smo sa njihovim trenerom Irinom Bogdanović.

Vanredno stanje onemogućilo je treniranje pančevačkih mažoretkinja Međutim, to nije sprečilo popularne “Lavice” da se što bolje pripreme za naredan period. Prema rečima njihovog trenera Irine Bogdanović naglasak je bio na uvežbavanju tehnike pojedinih pokreta.

Zajednički treninzi su odloženi do kraja školske godine, dok još uvek nije poznato da li će planirana putovanja i takmičenja biti realizovana. Jedno od najpresižnijih- Evropsko takmičenje, odloženo je za novembar. S toga,  “Lavice” su odlučile da održe besplatnu školu  mažoreta.

Za starije je predviđeno upoznavanje sa tehnikama, kao i treninzi kondicije koji su, kako je istakla naša sagovornica, veoma važni nakon proteklih meseci mirovanja.

 

Related posts

Vučić i Hoti danas na video-konferenciji o Kosovu

Nikoleta Dragaš

Jutros puštena voda u Pančevu i selima

Mica Milakov

Vuletić PS: Čanku izuzetno žao što laž da su Srbi počinili genocid u Srebrenici nije prošla

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija