26. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

MARINIKA I DVERI OPET MASNO LAŽU: Od Rističevićevog priveska izmislili nož!

Javnost još uvek nije zaboravila Marinikinu bruku kad je optužila vlast da gaji marihuanu, tvrdivši od farmi kokošaka da su ilegalni plastenici. I to je samo jedna u nizu laži Tepićeve. Ali, u novoj obmani nadmašila je sebe.

Obradović je sa nekolicinom agresivnih pristalica juče blokirao ulaz u Skupštinu, gde su tukli, pljuvali, vređali i sprečavali poslanike, ali i ministre da uđu u zgradu parlamenta. Kršenje preporuka lekara posle vanrednog stanja nije im strano, jer su isto radili i u četvrtak uveče.

Boško Obradović je u jednom trenutku brutalno napao narodnog poslanika Marjana Rističevića. To im nije bilo dovljno, nego su na fejsbuk stranici Dveri, opet pokušavajući sebe da predstave kao žrtve, optužili poslanika Marjana Rističevića da se služi hladnim oružjem.

Njima se pridružila i Marinika Tepić, trenutna uzdanica Dragana Đilasa.

Vrlo brzo su njihove optužbe pale u vodu, na slikama se jasno vidi da poslanik Marjan Rističević u ruci nosi ključeve sa priveskom.

Prvo su ga pretukli, linčovali, ali to Đilasovom Savezu za Srbiju nije bilo dovoljno, pa sada lažu i podvaljuju montaže, ali to nije ništa novo za Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Marinku Tepić.

Još jedan laž Dveri i Marinike Tepić je raskrinkana.

Marinika je javnosti poznata kada je iznela strašne optužbe na račun aktuelne vlasti, ali se i propisno obrukala. Ona je rekla da se gaje plantaže marihune na dobru vojne ustanove Morović kod Šida i da to čuvaju funkcioneri vlasti!?

Zatim joj je objašnjeno da su to objekti za koke nosilje i da tu stoje bar 40 godina.

Related posts

Udovičić za LN12: Pandemija je izvršila veliki uticaj na sport

Jasmina Petkovic

Zorana Mihajlović: Priština neće određivati ko će voditi dijalog u ime Beograda

Aleksandra Miloševska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić: Čestitam svim pripadnicima MUP-a i Vojske Srbije

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija