1. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Đurić: Obradović napao srpski narod i Narodnu skupštinu

Potpredsednik Srpske napredne stranke Marko Đurić upozorio je danas da Boško Obradović i “fašistička falanga” Saveza za Srbiju nisu danas napali samo određene narodne poslanike po imenu i prezimenu, već srpski narod i Skupštinu Srbije.

“Oni su napali narod Srbije kao nosioca suvereniteta u našsoj zemlji, koji je svoje izabrane predstavnike delegirao da ga predstavljaju u Narodnoj skupštini, i napao je na najvišu izabranu instiituciju demokratije u Srbiji, a to je Narodna skupština”, rekao je Đurić, prenosti TV Most. Obradović je, prema Đurićevim rečima, to je učinio upravo na dan kada veliki deo Evrope obeležava pobedu nad fašizmom, dok se drugi deo Evrope sprema da sutradan obeleži pobedu nad fašizmom, pokazujući nažalost da fašističke metode delovanja kod pojedinih političara još uvek nisu odbačene.

“Sasvim sigurno da javnost u Srbiji, srpski narod i državne institucije Srbije jesu spremni da ovoj vrsti političkog fašizma zadaju zakonit i odlučan udarac, udarac sile zakona i udarac snage narodne volje koja se pokazuje na izborima. Uveren sam da neće dugo proći pre nego što Boško Obradović silom narodne volje dobije konačni odgovor na svoje fašističko divljanje. Do tada pozdravljam vas tradicionalnim srpskim pozdravom: smrt fašizmu”, rekao je Đurić.

Izvor: TV Most

Related posts

Ustanove socijalne zaštite poštuju mere

Jelena Obradović

Luka Petrović(SNS): Zgrožen sam Đilase nad onim šta radiš, još snažnije ćemo biti uz predsednika Vučića

Mica Milakov

Proglašeni najbolji sportisti 2018. godine

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija