12. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Boško Obradović šutirao policajca u Skupštini. Stefanović ogorčen: Đilasovci pokazali da je nasilje jedini način kojim bi da dođu na vlast!

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je lider Dveri i najbliži saradnik Dragana Đilasa, Boško Obradović, tokom incidenta u Skupštini Srbije šutnuo jednog policajca.

– Za razliku od Dragana Đilasa i Boška Obradovića koji smatraju da policija, tužilaštva i sudovi treba da budu u njihovim rukama, baš kao u vreme vlasti Demokratske stranke kada su njihovi predsednici opštinskih odbora predlagali i postavljali pogodne, podobne i one sudije i tužioce koji će služiti režimu i njihovoj političkoj stranci, za vreme sadašnje vlasti sudstvo jeste i biće nezavisno, tužilaštvo samostalno, a policija samo na strani svoga naroda. Policija Republike Srbije biće uvek lojalna svom narodu, baš onako kako je to pokazala i u ovom vanrednom stanju, ali i u svim drugim prilikama – rekao je Stefanović.

Nažalost, ističe ministar, nekima to nije jasno.

– Bilo da se radi o Bošku Obradoviću, koji je danas tokom akta nasilja u parlamentu išao dotle da šutne policajca, valjda time pokazujući koliko poštuje tu profesiju i struku, bilo o ostalim njegovim saborcima. Šutirajući i fizički se sukobljavajući sa policajcima, Obradović je danas ponovo pokazao da je nasilje kojem pribegavaju za njih jedini način da se dođe na vlast – rekao je Stefanović i dodao:

– Očigledno je jedina stvar koja motiviše Boška Obradovića, Dragana Đilasa i njihove političke saradnike nasilje. Bilo da se radi o premlaćivanju novinarki ispred TV Pinka, upada u zgradu Narodne skupštine, upada u zgradu RTS-a, pretnjama i sukobima, nasilje je jedina politička poruka koju imaju za građane Srbije i jedini program koji nude. 

Pozivanje na ulicu i na sukobe očigledno je još jedan pokušaj Đilasa i Obradovića da atmosferu u našem društvu dovedu do takvih razmera da se građani obračunavaju jedni sa drugima i da se fizičkim nasiljem rešavaju stvari na ulici. Uveren sam da građani Republike Srbije nikada to neće dozvoliti, kao ni povratrak na vlast tajkuna,  milijardera i milionera koji su svoja bogatstva stekli upravo pljačkajući našu zemlju.  Uveren sam da građani neće povratak tih ljudi na vlast i povratak u one godine u kojima smo gubili radna mesta, fabrike, u kojima je naša privreda sistematski uništavana, a ljudska prava kršena svakog dana.

– Ovom prilikom još jednom pozivam sve opozicione političare da prekinu sa blaćenjem srpskih policajaca i napadima na te divne i časne ljude, koji se danonoćno bore za svoju državu i njenu bezbednost – poručio je Stefanović.

Related posts

Projekat „Unapređenje ruralnog razvoja kroz učinkovito upravljanje imovinom“

Aleksandra Miloševska

Novi broj Opšte bolnice Vršac

Nikoleta Dragaš

Džudistkinja Andrea Stojadinov “brusi” formu za Masters turnir u Dohi

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija