27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vučić na Instagramu citirao mudre reči Teodora Ruzvelta!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se danas na Instagram profilu “budućnostsrbijeav”, objavivši citat 26. američkog predsednika Teodora Ruzvelt.

“Nije bitan kritičar; nije bitan ni onaj koji upre prstom kada jak čovek posrne ili kada je onaj ko je nešto uradio, mogao to da uradi bolje. Zasluga pripada čoveku koji je zapravo u areni, čije je lice pokriveno prašinom, znojem i krvlju; koji i dalje hrabro nastavlja borbu; koji greši, koji iznova i iznova ostaje uskraćen za pobedu, jer nema truda bez greške i nedostataka; ali koji se zapravo trudi da čini dela; koji ima ogroman entuzijazam, veliku posvećenost; koji se daje za cilj vredan divljenja; koji u najboljem slučaju na kraju doživi trijumf kada se dostigne najviši cilj i koji u najgorem slučaju, ako ne uspe, doživi taj neuspeh boreći se smelo, tako da njegovo mesto nikada ne bude uz one hladne i plašljive duše koje ne znaju ni za pobedu ni za poraz.” napisao je Vučić, citirajući mudre reči Teodora Ruzvelta.

Related posts

Hitno potrebna pomoć dvanaestočlanoj porodici u Pančevu

Mica Milakov

SNS: SzS i jeste kao prvoaprilska šala

Jasmina Petkovic

Održani “Dani polja”

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija