25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Vesti

U Južnom Banatu 343 pozitivnih testiranja i 281 osoba pozitivna na Covid-19

Prema poslednjim statističkim podacima sa sajta covid19.rs, u Južnobanatskom okrugu potvrđeno je 343 pozitivnih testiranja na virus Covid-19.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Pančevo, kao jedine relevantne ustanove, u našem okrugu je 281 osoba registrovana kao pozitivna na koronavirus. Ovo nije statistika, ovo je život, zna se ime i prezime svakog pacijenta.

Statistički, kako beleži sajt covid19.rs, u Pančevu su do sada zabeležena 132 pozitivna testiranja, u Vršcu 83 (?), Alibunaru 25, Beloj Crkvi 36, Kovinu 26, Kovačici 18, Opovu 12, a u Plandištu 11.

U statistiku sa sajta covid19.rs, ulaze i testovi osoba testiranih u Beogradu ili drugim gradovima van Južnobanatskog okruga. Reč je o osobama koje žive negde drugde, a adresa im je i dalje u Južnobanatskom okrugu.

Uz to, statistički se na sajtu covid19.rs beleži i dodatno testiranje osoba koje su već jednom zabeležene kao pozitivne na Covid-19.

U ukupnom broju sa sajta covid19.rs, zabeležen i broj pozitivnih u okviru serioloških brzih testova, koji će se u Južnobanatskom okrugu tek iskazati, u okviru testiranja na kolektivni imunitet.

Prema preciznim podacima iz Kovid ambulanti čiji rad prati Zavod za javno zdravlje Pančevo, zaključno sa 4. majem, u Južnom Banatu registrovana je 281 osoba pozitivna na Covid-19.

Ovo je tačan broj osoba pozitivnih na Covid-19 po gradovima i opštinama Južnobanatskog okruga:

  • Pančevo 93
  • Vršac 84
  • Alibunar 21
  • Bela Crkva 35
  • Plandište 11
  • Kovin 14
  • Kovačica 17
  • Opovo 6

Related posts

Devojčici Ani Iris iz Pančeva hitno je potrebna naša pomoć da prohoda

Jasmina Petkovic

Vučić danas u Leskovcu

Zorana Stekovic

Dr Kisić Tepavčević: Situacija bolja, uz oprez i vakcinaciju čeka nas opuštanje

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija