25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Srbija Vesti

RTV Pančevo i Dunav Televizija: Prekinuti sa napadima na Danila Vučića!

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje novi napad na Danila Vučića u tzv mediju “KRIK” koji je objavio njegovu fotografiju sa ciljem kriminalizacije sina predsednika Aleksandra Vučiću.
Ovo je čist dokaz da je prekjučerašnje Đilasovo “cmizdrenje” bilo samo loša gluma sa opasnim ciljem i namerom, a to je pokušaj polarizacije društva i izazivanje građanskih sukoba.
Podsećamo da niko iz SNS, niti medija koji kritikuju Dragana Đilasa nikada nije spomenuo njegovu decu. Mnogo gore uvrede, a i pretnje, Đilas je uputio Vučiću, dok se snimao kako navodno plače.
Evo samo dva dana nakon što se lider opozicije, Dragan Đilas, oglasio video snimkom na društvenim mrežama, gde je želeo da izazove sažaljenje zbog dece koja nisu pomenuta, sada putem svojih nazovi medija nastavlja kampanju protiv Danila Vučića koji je nedavno izašao iz bolnice, dovodeći ga u vezu sa članovima navijačkih grupa i kriminalnih organizacija bez ijednog dokaza.
Pozivamo po ko zna koji put da se oglase novinarska udruženja NUNS, UNS, NDNV koji su uvek nemi kada se blati predsednik Vučić i njegova deca, da konačno izađu iz svojih “zadimljenih” kancelarija i najoštrije osude političke borbe u kojima su deca predmet obračuna.
Takođe pozivamo i nadležne organe da procesuiraju sve koji koriste decu političara u dnevno-političke igre.
Đilas je posle samo 48 sati i “nervnog sloma” koji je doživeo u izrežiranom snimku dokazao da ne preza ni od čega i da je to sve bila jedna jeftina politička propaganda koju će prikazati nebitnim evropskim činovnicima kod kojih ide na dnevno savetovanje.

Related posts

Ko je zapalio sportski teren u Šapcu?

Katarina Popović

U Srbiji 6.697 novih slučajeva korone, preminule 63 osobe

Miroslava Cvejin

Ustoličen novi patrijarh SPC

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija