17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

MALOVIĆ: Pozivam sve članove SNS da snažno odgovorimo na Đilasove laži!

Pozivam sve članove i aktiviste Srpske napredne stranke da stanu u odbranu od najnovih napada na decu Aleksandra Vučića, koje je direktno naložilo ljudsko smeće zvano Dragan Đilas, izjavila je predsednica Službe za informisanje SNS Vladanka Malović.

“Samo dan nakon sto je narikao kao strina, i lagao da je neko napao njegovu decu, ovo tajkunsko đubre kojem mnogo smeta da sa jednog zvučnika čuje da je lopov, dalo je direktan nalog da se pokrene nova odvratna kampanja protiv Vučićeve dece, kaže Malović.

Nije mu dovoljno, ističe Malović, što godinama unazad njegove pristalice i saradnici upućuju najbolesnije pretnje Milici, Vukanu i Danilu, pozivaju da se Milica siluje, zakolje, ispeče, da Danilo oboli od raka i zatrpa fekalijama, da će njihov metak stići i malog Vukana, ovaj monstrum sada preko svojih medija nastavlja da satanizuje Vučićevu decu koja su kriva samo zato što im je tata Aleksandar Vučić.

“Pozivam vas da snažno odgovorimo na Đilasove laži i ne dozvolimo da ovakva đubrad od Srbije prave septičku jamu u kojoj su dozvoljeni napadi na bilo čiju decu, a posebno na decu koja su meta samo zato što se njihovi roditelji bore da Srbija bude pristojna, suverena država kojom ne vladaju tajkuni i lopovi, zaključila je Vladanka Malović.

Related posts

Vučić uputio pismo saučešća predsedniku Šri Lanke

Zorana Stekovic

KON: Mere kakve smo imali za vikend naredne dve nedelje

Bojana Kecic

Predsednik Vučić se sastao sa Viktorom Orbanom

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija