23. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Luka Petrović(SNS): Zgrožen sam Đilase nad onim šta radiš, još snažnije ćemo biti uz predsednika Vučića

Poslednjih godina svedoci smo kako ti Đilase i svi tvoji najblizi saradnici na najbrutalniji i najmonstruozniji nacin vredjate i pretite predsednika republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovu decu, malog Danila, Milicu i Vukana. To su toliko bolesne pretnje da niko normalan ne bi mogao da izgovori necijoj deci. Žive ste ih sahranjivali, pretili im smrcu, ubistvom, nazivali ih najstrasnijim imenima i za svo to vreme,Aleksandar Vučic vam nije odgovarao, nije pretio nikome, vec je ćutao i trpeo sve ono sto su vaši bolesni umovi mogli da smisle. Take progon i teror se nastavljaju i dan danas.

Onda si uradio nešto što me je toliko zgrozilo i kao čoveka i kao roditelja dvoje maloletne dece, na najgori i najodvratniji način si zloupotrebio svoju decu, ridajući, na loše montiranom snimku, krokodilske suze, sve sa ciljem da pošto nemaš politiku, nemaš program, plan, ideje, viziju, nemaš ništa, privučes na neki način pažnju na sebe.

To ti je bio povod da pozoves ljude na tvoje besmislene skupove, koje jedino imaju za cilj da izazovu nered i haos na našim ulicama.

Kakva i kolika moraš da budes moralna nakaza da takve stvari mozes i da pomisliš a ne i da uradis. Hoceš li onda, ako se ne daj Bože neko dete zarazi, da i tada pljujes i blatiš one sve divne i naše istinske heroje, doktore, lekare, medicinske sestre, koje će morati da leče tu decu, zato sto si jedna neodgovorna baraba.

Ko bi posle svega ovoga želeo tebi da ostavi mogucnost da brines o buducnosti nase dece. Da li se samom sebi gadis kad se pogledas u ogledalo. Ti si par ekselans primer jedne bogate sirotinje. Zaradio si stotine miliona evra a nas narod nece ocima da te vidi.

Zato ćemo svi biti uz naseg predsednika Aleksandra Vućiča. Daćemo mu nikada jaču podrsku, da nastavi da se bori za njegovu i nasu decu, za našu Srbiju. Da nam deca imaju sigurnu budućnost. Zato ćemo raditi nikada više i jače.

Zato će nam zemlja biti ove i sledećih godina najbolja u ekonomiji. Zato ćemo u narednim godinama biti najbolji i najuspešniji u čitavom regionu, zato ćemo biti prvaci u svemu.

Zato ćemo sve ono što ste uništavali decenijama podizati i vraćati na noge. Hoćemo mir, stabilnost i prosperitet za sve naše gradjane.

Do konačne pobede! Živela Srbija! Ziveo Aleksandar Vučić!

 

 

Related posts

DR OVUKA: Svi koji osećaju simptome COVID-19 da se jave izabranom lekaru koji ih upućuje na trijažu u ambulantu u Zmaj Jovinoj ulici!

Zorana Stekovic

Preminuo Sanja Ilić, frontmen grupe “Balkanika”

Bojana Kecic

Šuranji osvojio srebro, četvrta medalja za Srbiju

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija