28. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Đilas organizovao napad na Danila Vučića samo dan nakon što je cmizdrio ni zbog čega

Dan nakon što se lider opozicije, Dragan Đilas, oglasio video snimkom na društvenim mrežama, putem kog je želeo da izazove sažaljenje zbog dece koja nisu pomenuta, putem svojih glasila nastavlja kampanju protiv deteta koje je pre neki dan izašlo iz bolnice.

Mediji koji su pod kontrolom i otvoreno rade za Dragana Đilasa, su objavili fotografiju sina predsednika Srbije, čime konstatno vrše pritisak i kampanju protiv Danila Vučića.

Po nalogu pojedinih političkih moćnika, Danila Vučića povezuju sa članovima navijačkih grupa i kriminalnih organizacija bez ijednog dokaza, zatim objavljuju fotografiju čime od njega prave metu.

Pokušavaju da ga kriminalizuju kako bi udarili na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu protiv koje se vodi bespoštedna kampanja sa ciljem obaranja sa vlasti Predsednika Srbije.

 

Danilo Vučić

Podsetimo, Danilo Vučić je bio zaražen korona virusom, ležao je na Infektivnoj klinici, odakle je kada mu je stanje poboljšano prebačen na Sajam.

Related posts

Direktor Bolnice dr Slobodan Ovuka: U Kovid bolnici ima još mesta za pacijente

Mica Milakov

Ministar Udovičić u Opovu i Vršcu

Zorana Stekovic

Odbor direktora NIS-a usvojio Biznis plan za 2021. godinu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija