20. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Pobednički “Marš na Drinu” u Pančevu simbol totalnog debakla opozicije

Pošteno Pančevo večeras je sa prozora, balkona i terasa ponosno širilo srpske zastave, građani su se dovikivali između zgrada, uz osmehe. Ujedinjeno i ponosno slušali su i pevali “Marš na Drinu”.

Podsmehom su reagovali na “skeč” sa lažnim nervnim slomom Đilasa. Poručuju mu da odmah otpusti konsultante koji su ga navukli da laže narod da je labilan i nervno rastrojen lik. Tužno je, kažu, to, što je u kaljugu, koju je sam napravio, uvukao svoju decu, samo da bi spasavao političku karijeru koje, realno, ni nema.

Ističu, večerašnji “Marš na Drinu” nije nikakva reakcija na razlupanu Marinikinu šerpicu, nego slavlje povodom nezabeležene blamaže, političkog debakla i priznanja totalne nemoći gazde “korona koalicije”, čija gluma ne bi prošla ni u Bolivudu.

I ove što lupaju u šerpe, prijateljski su pozivali da im se pridruže, jer neće sa komšijama da se svađaju “zbog nebitnog điđiriđi tajkuna”. Međutim, kategorični su da na doktore ne daju, tu pregovora nema!

Šerpaši odgovaraju da prvo tapšu, pa onda lupaju u šerpe. A neki su se priključivali i skandiranju. “Marš na Drinu” su listom pozdravili uz komentar “jednu Srbiju imamo”. Najavljuju da će već u četvrtak sve stati, jer nema više policijskog časa pa nema ni razloga za šerpe, a nemaju nameru da se raspravljaju sa komšijama zbog opozicije, koja im se smučila više od zatvaranja zbog korone.

Posle pobedničkog “Marša na Drinu”, večeras su se u Pančevu mogli čuti i nezaboravni hitovi “Obriši suze draga”, “Nemoj plakati”, “Baš ti lepo stoje suze”, “Isplači se biće ti lakše”…

Najveći aplauz pobrala je numera “Lagaću, a plakaću”, puštena sa razglasa kakav koristi i Sergej, dok vređa i preti starijim gospođama po komšiluku, uz Đilasovo prećutno odobravanje. Šta ga briga, nije to njegova baka, majka, žena…

Related posts

79 nova slučaja zaraze koronavirusom, preminulo još dvoje

Jasmina Petkovic

Četvrta žrtva korona virusa u Srbiji.

Katarina Popović

Najuspešniji šahisti “Aljehina” dobili vožnju katamaranom

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija