31. jula 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Pančevački frizeri spremno dočekali prve mušterije

Nakon ukidanje mere o zabrani rada frizerskih i kozmetičkih salona zbog sprečavanjem širenja korona virusa, saloni su ponovo otvoreni. Mušterije su strpljivo čekale i sada mogu obradovati sebe novom frizurom. Mere opreza se poštuju, tako da je odlazak kod frizera bezbedan.

U vreme zabrane rada frizerskih salona kao mera zaštite od pandemije izazvane korona virusom, Klub frizera Pančeva je bio u neprekidnoj komunikaciji sa Savezom klubova frizera Srbije. Razumenjivale su se informacije, ali i dobijale preporuke i obavljale edukacije. Frizerski saloni su spremno dočekali otvaranje i primenjuju sve mere zaštite kako bi i radnici i mušterije bili bezbedni.

Većina mušterija je strpljivo čekala otvaranje salona, ali je bilo i pojedinačnih slučajeva kada su samostalno kod kuće pokušavali da se ošišaju. Frizeri su svojim mušterijama sve vreme bili dostupni kako bi se informisali i dobili savete.

Kako kaže naš sagovornik, frizeri su kreativna bića koja uvek nude neku promenu da bi se mušterije osećale lepše. Možda će baš promena frizure pozitivno uticati na ljude nakon perioda izolacije.

Related posts

Otvoren 18. međunarodni festival pevačkih grupa „Etno glas“

Nikola Toadjer

Dosad najduži razgovor Vučića i Putina: Srdačnim tonom o dogovorima iz Vašingtona i Brisela i ekonomskoj saradnji

Nikola Toadjer

Novi hangari za smeštaj vojnih vazduhoplova

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija