1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Vesti

Pavlov: Nadam se da će svi Pančevci uživati u rekonstruisanoj Njegoševoj ulici

Grad Pančevo raspisao je tender za izradu tehničke dokumentacije i izvođenje radova na uređenju Njegoševe ulice, najstarije šetališne zone u tom gradu. Procenjena vrednost radova je 49 miliona i 700 hiljada dinara bez PDV-a.

Površina koja će biti preuređena obuhvata 5,5 hiljada kvadratnih metara, a izabrani izvođač posao će morati da završi za 60 dana. Radovi obuhvataju izradu projekta, zemljane radove, konstrukciju platoa i trotoara, reparaciju klupa, postojećih stubova za oglašavanje i elektroinstalaciju javnog osvetljenja.

“Rekonstrukcijom Njegoševe ulice građani Pančeva dobiće jedno novo osveženo šetalište, dobiće rekonstrukciju druge faze centralnog gradskog trga, a ono što je najvažnije korisnici usluga u ovoj ulici dobiće jednu kvalitetnu infrastrukturu imajući u vidu da su u prethodnom periodu imali dosta problema sa podzemnom infrastrukturom, rekao je gradonačelnik Saša Pavlov.

Ugovor sa izvođačem bi trebalo da bude potpisan početkom juna.

“Nadam da ćemo svi mi Pančevci uživati u rekonstruisanoj Njegoševoj ulici negde sredinom septembra, rekao je Saša Pavlov.

Njegoševa ulica je poznata šetališna zona u centru grada, duga je 360 metara, a njeno preuređenje biće po modelu „ključ u ruke“, navodi se u konkursnoj dokumentaciji.

 

Related posts

Zelenovićevi ljudi nastavljaju sa bahatošću: Radniku uručen otkaz zbog političkog opredeljenja!

Aleksandra Miloševska

Vučić danas na primopredaji sanitetskih vozila za zdravstvo

Nikoleta Dragaš

Sutra sednica Kriznog štaba

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija