27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Baka Danica u 88. godini drži baštu pod konac

Ovo je priča o o baka Danici, koja je napunila 88 godina. Uprkos svojim godinama ona je sve vreme u svojoj bašti, okopava, zaliva, sređuje. Ne dozvoljava da joj bilo ko kroči u njeno malu zelenu oazu.

Iako je na pragu desete decenije života baka Danica je i dalje aktivna i vredno radi svakog dana. Elan joj ne fali, a kako kaže ni volja ni motivacija. Ceo dan je u stanju da provede u svojoj bašti, da je okopava kako bi sve bilo pod konac. Ne voli da joj bili ko uđe u njeno malo zeleno bogatsvo, smatra da jedino ona zna kako da sredi i uredi.

Sestričina i njen suprug hvalilu su bakaDanicu, koliko je aktivna i koliko je u stanju da uradi. Za nju ne postoji stanje mirovanja. Uprkos tome što baka nema svoju decu, sa svojim rođacima je u najboljim odnosima i sve se međusobno dogovaraju.

Baka Danica kaže da je zdrava pamet još uvek služi. Nije bila kod lekara ne pamti od kad, a jedino što je muči su leđa, a kako kaže ni to nije strašno. Smatra da je to jer se zdravo hrani i fizički je aktivna.

Related posts

„Leteći tenk“ Mi-35 – nova snaga Ratnog vazduhoplovstva

Nikoleta Dragaš

Servisne informacija za 31. januar

Katarina Popović

Školska godina duža i u Vojvodini

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija