8. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Predsednik Vučić u ponedeljak sa predstavnicima političkih stranaka

Predsednik Aleksandar Vučić sastaće se sa predstavnicima političkih stranaka u ponedeljak posle podne, potvrđeno je Tanjugu.

Tema sastanka, kako se očekuje, biće nastavak izbornih radnji i održavanje izbora.

Prethodni sastanak Vučića i predstavnika stranaka koje su najavile učešće na parlamentarnim izborima održan je 17. marta, a tada su se saglasili da se izbori, rapisani 4. marta, prekidaju, da više ne teku nikakve izborne radnje i da više nema nikakvih izbornih blokova.

„Izbori za nas ne postoje dok se borimo sa koronom. Kada se to završi, sešcemo zajedno i dogovoriti datum izbora“, rekao je tada Vučić, nakon razgovora sa predstavnicima izbornih lista.

Među učesnicima sastanka tada su bili predsednik SPAS-a Aleksandar Šapić, predsednik DS S-a Miloš Jovanović, predsednik Nove stranke Zoran Živković, prvi na listi Ujedinjene demokratske Srbije Marko Ðurišić, predsednik SVM-a Ištvan Pastor, predsednik Stranke slobode i pomirenja Muamer Zukorlić, predsednik LDP-a Čedomir Jovanović, predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović i drugi…

Sastanku su tada su prisustvovali i premijerka Ana Brnabić, predsednica Skupštine Maja Gojković i generalni sekretar Predsedništva Nikola Selaković.

Related posts

Vučić: Važno da ljudi vide u koliko smo teškoj situaciji

Zorana Stekovic

Premijerka Brnabić najavila radnu grupu za praćenje cena energenata

Miroslava Cvejin

Ko je zataškao “žutu” aferu izgradnje nove deponije!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija