7. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Paketi od Grada za socijalno ugrožene porodice

Osamnaest Socijalno ugroženih porodica iz Ivanova danas su dobile pakete sa osnovnim životnim namirnicama. Grad Pančevo je za potrebe Narodne kuhinje, obezbedio 28 miliona dinara.

Socijalno ugroženim porodicama iz Ivanova, podeljeni su paketi Narodne kuhinje. Prema njihovim rečima, pomoć sa osnovnim životnim namirnicama im mnogo znače.

U Ivanovo ima 18 socijalno ugroženih porodica, ističe Joška Duduj, predsednik MZ Ivanovo.

– Ovim putem bih se,  u ime MZ Ivanovo, zahvalio gradu Pančevu i svima koji vode brigu o socijalno ugroženim ljudima, rekao je Duduj.

Milenko Čučković, gradski većnik za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku, kaže da je Grad obezbedio ukupno 726 paketa za sva naseljena mesta na teritoriji našeg grada.

– Grad Pančevo obezbeđuje 428 obroka iz Narodne kuhinje. 167 korisnika dobijaju obrok na kućnu adresu, pošto nemaju pravo kretanja, jer su stariji od 65 godina. U okviru klubova za odrasla i stara lica, ima i pomoć u kući, gde gerontodomaćice obilaze naugroženije. Imao ukupno 45 ljudi koji se svakodnevno obilaze i odnose im se namirnice i neophodni lekovi, istakao je Čučković.

Grad Pančevo je za potrebe Narodne kuhinje, obezbedio 28 miliona dinara.

Related posts

Podrška za 72 projekta nacionalnih manjina

Jasmina Petkovic

Radno vreme prodavnica i ugostitelja za vikend do 20 sati

Zorana Stekovic

AFERE TRESU PANČEVAČKO PRAVOSUĐE : Viši sud u Pančevu gura ponovo Vršac u “stečaj”? Tužilaštvo odustaje od afere izgradnje kanalizacije u Plandištu?

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija