18. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vesti

Prolećno uređenje MZ Starčevo

Meštani Starčeva uživaće tokom leta u šetnji ili vožnji bicikala na novim, izgrađenim stazama. S obzirom da je ovo mesto značajno u arheološkom smislu, u toku je renoviranje prostora koji će postati starčevački Muzej.

Starčevci će u sklopu renoviranja ovog naselja u narednom periodu uživati u novim pešačkim i biciklističkim stazama. Paralelno sa ovim radovima, u Starčevu se radi na otvaranju muzeja.

Starčevo poseduje jedno od najznačajnijih arheoloških nalazišta na prostoru Balkana. Muzej u Starčevu će sigurno doprineti razvoju kulture ovog mesta.

Predsednica izvršnog odbora MZ Starčevo Vesna Radosavljević ocenila je da se bez obzira na trenutnu situaciju sa epidemijom virusa Covid-19, u ovom mestu radi i da će meštani imati prilike da budu još zadovoljniji i ponosniji na izgled Starčeva.

Radovi na uređenju infastrukture se sa lepim vremenom nastavljaju u Pančevu i svim naseljenim mestima. U proteklih desetak dana završeni su pojedini radovi na Kudeljšarskom nasipu, Omoljici, Ivanovu…

Related posts

Predsednik Vučić uputio telegram saučešća povodom smrti princa Filipa

Aleksandra Miloševska

Registrovano 705 slučajeva, preminulo 18 osoba

Ivana Bogdanovski

VELJKO: Evo zašto imam takav stav o Balaševiću

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija