18. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

COMNET osudio nove monstruzone pretnje upućene predsedniku Vučiću i njegovoj porodici

Udruženje elektronskih medija Comnet najoštrije osuđuje monstruozne pretnje, koje su putem društvenih mreža upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

“Već dobro poznat manir napada Vučićevih političkih neistomišljenika, kulminirao je direktnom pretnjom i to na zvaničnom nalogu predsednika Srbije.

Smatramo da ova skandalozna objava zahteva neodložnu reakciju nadležnih organa, koje pozivamo da sve koji prete bezbednosti predsednika i njegove porodice privedu pravdi.

Takođe, od celokupne srpske javnosti očekujemo najoštriju osudu ovog gnusnog čina, a od političkih istomišljenika onih koji prete, jasno distanciranje od ovakvih i sličnih objava.

Upozoravamo da svako ignorisanje i prećutkivanje ovakvih otvorenih poziva na nasilje implicira odobravanje takvog načina komunikacije i daje podsticaj govoru mržnje, što je apsolutno nedopustivo u javnom govoru svake demokratske zemlje.”, saopštio je Comnet.

Related posts

Vučić: Ivana Vučićević pokazala šta je ženska hrabrost

Mica Milakov

Predsednik Vučić primio ambasadora Irana u oproštajnu posetu

Zorana Stekovic

NEBOJŠA ZELENOVIĆ PREKO GIK-a POKUŠAVA DA OPSTRUIŠE IZBORE I VOLjU GRAĐANA ŠAPCA

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija